Archive for december, 2010|Monthly archive page

Tjugofjärde – GOD JUL!

fredag, december 24th, 2010

Så kom då en av alla dagar man väntar på under året – JULAFTON! Granen är klädd, paketen inslagna, knäcken kokad (och uppäten ;) ), massa andra godis är bakade och återigen får vi en vit jul…Kan det bli bättre?

Dags att lämna cybervärlden och umgås i verkliga livet till fullo. Lukas, Chippen och Elvis har redan smitit upp för att önska mamma och pappa god jul. Snart dags att göra honom följe. Återkommer tidigast nångång i mellandagarna.

Och förresten TACK för alla fina julkort som har dimpt ner i vår inkorg. Älskar att få julkort :) Jättefina allihop!!

GOD JUL!

Tjugotredje

torsdag, december 23rd, 2010

Tjugoandra

onsdag, december 22nd, 2010

Tjugoförsta – så jävla underbart

tisdag, december 21st, 2010

Idag kl 11 var allt klappat och klart – JULLOV!! Hemtenta inlämnad, papperinlämnade, rörelseanalys inlämnad och redovisad, gårdagens praktiska examination godkänd. Första terminen är nu avklarad, bara 5 stycken kvar att beta av. Sammanlagt har man genomlidit 5 skriftliga tentor, 2 praktiska och en hemtenta. Alla förrutom hemtentan är rättade och godkända. Känns helt enkelt helt jävla underbart!!

Äntligen ska jag och Lukas ta igen all tid vi missat tillsammans. Träna, mysa i soffan, sova i kapp på morgonen och ut och njuta i de 60 cm snö vi har. Och efter torsdag och fredag lär vi klå förra årets rekord i snödjup ;) Det är vad jag kallar en riktig vinter. Något viltspår är det ju inte direkt tal om….om man inte vill köra ett grytkryp under all snö vill säga ;)

Landar efter ett skutt för att fånga kalendern

Har äntligen fått tummen ur och hittat bilden jag ville ha och temat jag ville ha. Så byebye sommarlayout – hejhej vinterlayout :)

Tjugonde

måndag, december 20th, 2010

Nittonde

söndag, december 19th, 2010

Artonde – julgransplundrare

lördag, december 18th, 2010

Lukas kör lite julgransplundring innan vi än klätt vår lilla gran

Tiden rinner iväg som bara den. Ja inte bara kortsiktigt som fram till jul utan även långsiktigt. Igår när jag och mamma klädde vår gran kom vi också fram till att det var 5 år sedan vi for ner till Halmstad för att kolla på valp…och råkade även få med en hem :)

En vecka före jul gjorde Lukas entre i våra liv. Precis när granen var färdigklädd. Det var också det året som han gjorde sönder en julgranskula. Dock inte med flit. Man kan inte hjälpa att man har en svans som går av sig själv när man är drygt 8 veckor. Så en liten ynka röd kula viftade han ner. Nästa år hade han LITE bättre koll på svansen. Men när tjugondag knut närmade sig var han i sitt esse med hormoner och tonårstrots. Fick han inte som han ville gick han fram och drog lite i en gren. Att man sa till honom att det inte var okej brydde han sig inte om. Någon pratade iaf med honom…Så en liten julgransplundrare var han allt det året. Sedan dess har både kulor och gran fått vara i fred HELA jultiden.

Hur reagerar era hundar på julgranar? Någon som apporterat julgranskulor?

Sjuttonde

fredag, december 17th, 2010

Sextonde

torsdag, december 16th, 2010

Femtonde

onsdag, december 15th, 2010