Archive for juni 6th, 2011|Daily archive page

Dagens fina pojk

måndag, juni 6th, 2011

Efter lite vankade hit och dit så brummade jag och Lukas ändå iväg till den inofficiella utställning på hemmaplan (UBHK). Idag är det ju Sveriges nationaldag så varför inte bjuda på svenskt sommarväder. Ja då menar jag ösregn så vindrutetorkarna knappt hängde med på vägen dit (var nära jag vände om hem igen), sedan bara mulet, lite regnskurar stora och små, uppehåll, lite sol, lite regn, och sedan totalt gassande solsken för att sedan komma några enstaka regndroppar i solsken. Svensk sommar i ett nötskal ;)

Lukas skötte sig iaf exemplariskt och tyckte väl det var lite småjobbigt med både regnet och sedan den långa väntan i gassande solsken. Men så går det när man är duktig i ringen. Dagens resultat blev klassvinst Öppenklass med HP, Bästa Hane, BIR samt BIG-4!! =) Tjoho vad duktig han var. Totalt 7 golden anmälda.

Kritiken: Utmärkt hane i fina prportioner. Mycket bra huvud och uttryck. Goda vinklar fram och bak. Kort och kompakt kropp. Utmärkt päls. Bär och använder sin svans väl. Utmärkt presenterad.

Tack till Uddevalla Brukshundklubb för en fint arrangerad utställning med trevliga domare och funktionärer med glatt humör trots varierat väder.

Hoppas ni haft en trevlig Nationaldag!!