Archive for juni, 2013|Monthly archive page

Jordgubbar

onsdag, juni 26th, 2013


Kan man äta för mycket jordgubbar? De är ju såååå goda. Har redan mumsat i mig en hel del denna sommar. Senast idag :) Hämtade Lukas hos mormor och morfar där han är vissa dagar när jag jobbar. Det bjöds på jordgubbar och glass. Hade även med mig hundträningskläder som jag tänkte byta om till redan på jobbet, men regnet öste ner. Men när vi satt och åt jordgubbar lättade det en del. Så tänkte vänta ut det lite till och under tiden bjöd mormor och morfar på middag dessutom. Det kallas vardagslyx! :)

PS. vänta ut regn medan man får middag fungerade. Det lättade upp och endast liiite duggregn när vi åkte vidare till en öde hundklubb för ett kort men ganska effektivt träningspass ändå  :)

Midsommar

lördag, juni 22nd, 2013

Oj, blev ett långt uppehåll där. Tack för alla grattis!! Blev ett litet litet sommarlov på fyra dagar innan det var dags att för jobba. Och numera presenterar jag mig alltså inte som ”Caroline, sjukgymnaststudent”, utan istället ”Caroline, sjukgymnast”. Tycker fortfarande det känns ovant och konstigt och har varit på väg att kalla mig student både en och två gånger. På jobbet trivs jag riktigt bra. Mycket nytt att ta in och sätta sig in i. Men efter två veckor känner jag att jag börjar få lite bättre koll läget.

Midsommar igår. Som vanligt innehöll den allt det där som hör till och lite till. Uppehåll och sillunch, med tillbehören sill, ägg, potatis, knäckebröd, nubberöra och såklart en snaps och snapsvisor. Sedan kom regnet och åskan som ett brev på posten. Lagom till kvällen och grillningen på fläskfilé och vildsvin, med god potatissallad och röror så slutade det regna. Kvällen avslutades såklart med tårta med massa jordgubbar!! Kan det bli mer klassisk midsommar?!

 

Examen!!

onsdag, juni 5th, 2013

För idag tar jag examen
Idag tar jag examen
Idag tar jag Sjukgymnastexamen
Fy fan va jag är bra!!
Skål och Hipp Hurra!!

Sommarfin

söndag, juni 2nd, 2013

Sommarmånaden har börjat och klart man ska vara sommarfin. Därför blev det en rejäl genomkamning av Lukas, eftersom han tycker det äntligen blivit dags att klä av sig vinterpälsen, några varv med saxen på både front, tassar och svans, och så avslutade vi dagen med en dusch. Mindre populärt av honom, men nu går han runt och luktar melon och gurka. Dessutom klart att han måste vara fin inför det som händer i veckan. Då jäklar!! Hej hej sommar! :)