Archive for juni, 2014|Monthly archive page

Ut på landet

söndag, juni 29th, 2014

Avnjuter våra få semesterdagar i halvdant väder. Passade på att åka ut på landet till mormor och morfar. Jag och Lukas irrade oss runt i skogen och kom sedan ut på de stora åkrarna. Så underbart! När jag blir stor vill jag verkligen ha ett hus på landet med stora ytor och skog i närheten.
Väl i skogen traskade jag och Lukas mest bara runt och mumsade köttbullar, letade leksaker och gick och funderade och bara njöt av tystnaden….tills regnet kom vill säga :) Men som hundägare tål man ju en hel del, trots att man inte hade jacka med sig. Dessutom är skogen stundvis tät så man blir inte så blöt……om man inte trampar i vattenpölarna som jag råkade göra ;)

 

Bilder från Midsommar

söndag, juni 22nd, 2014

Så var det dags för midsommar. Självklart med massa god mat och trevligt sällskap av släkten. Först blev det sillunch och därefter körde vi femkamp :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni också hade en trevlig midsommar :)

Sommarkänslor

söndag, juni 8th, 2014

Ja vi tog lite vårledigt…
Men oavsett om vår aktivitet syns här eller inte så gör vi en hel del. Rallytävling, avslutat grundmodul instruktörsutbildning, planering inför officiell rallytävling, veterinärbesök för blodöra, jobb, förlängning på jobbet, kurs, häng med kompisar både två- och fyrbenta.
Inte minst så njuter jag och Lukas av att bara få vara med varann och tillbringa vår tid ihop. Vad vi gör är inte så viktigt. Det viktigaste är att veta att den andra finns bredvid.