29Jun/140

Ut på landet

Avnjuter våra få semesterdagar i halvdant väder. Passade på att åka ut på landet till mormor och morfar. Jag och Lukas irrade oss runt i skogen och kom sedan ut på de stora åkrarna. Så underbart! När jag blir stor vill jag verkligen ha ett hus på landet med stora ytor och skog i närheten.
Väl i skogen traskade jag och Lukas mest bara runt och mumsade köttbullar, letade leksaker och gick och funderade och bara njöt av tystnaden….tills regnet kom vill säga :) Men som hundägare tål man ju en hel del, trots att man inte hade jacka med sig. Dessutom är skogen stundvis tät så man blir inte så blöt……om man inte trampar i vattenpölarna som jag råkade göra ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>