15Jul/142

Studsboll

När vi flyttade in i lägenheten för ett år sedan tyckte Lukas det var döläskigt att gå nere i källargången. När vi gick där kunde han plötsligt få för sig att bli en total bromskloss och parkera. Spelade ingen roll om jag fortsatte gå. Han kunde även vissa gånger gå och trycka sig längst väggen. Varför vet jag inte men en bekant skojade om att det spökade i källaren i grannhuset….som om Lukas skulle ha övernaturliga krafter ;) Men med lite träning, lek och bus är det numera någon som har en helt annan inställning till källaren. En förväntan som är stor. Kanske det kommer godis, leksak, skor, eller nyckelknippa att hämta. Inkallning genom halva korridoren är inga problem.

UntitledVimeo.

Untitled Vimeo.

2 Responses to “Studsboll”

  1. Elin och Billy skriver:

    Tokiga ideér våra fyrbeningar kan få! Billy ser spöken överallt på konstiga, mörka platser :P Skönt att han har fått en positiv bild av källargången nu i alla fall!

  2. undressed teen skriver:

    Many thanks a bunch for spreading this with all persons you really find out what you’re communicating about! Book-marked. Make sure you additionally consult this site Implies). We’ll employ a web page link trade long term contract among us

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>