16Dec/1410

För nio år sedan…

Alldeles ypperlig dag att väcka bloggen till liv igen :)
För exakt nio år sedan satt jag då i skolan och fick ett sms om att vi skulle ner mot Halland efter lunch och titta på valparna. Observera TITTA! Vi visste att en troligen skulle bli vår, men vi skulle ju tillbaks och hämta honom nästa vecka. Jo tjena eller hur, vi vet ju alla hur det blir när man säger så…

Det resulterade såklart i att den lilla 6kg virvelvinden följde med oss. Och där har han nu varit sedan dess.
Och hjälp vad han har förgyllt mitt liv de senaste 9 åren. Vad skulle jag göra utan honom?! Hur fasen hade livet sett ut då?
- Jag hade nog sluppit vara ute på promenader i ösregn, +30 eller -20, vindar som får en chihuahua att lätta från marken. Men jag hade då heller aldrig uppskattat naturen så mycket jag gör nu.
- Jag hade sluppit ha blod och klövar i frysen eller förklara varför mina fingrar luktar köttbullar i flera dagar. Men jag hade då aldrig upplevt vilken glädje det innebär att se sin hund lyckas med något vi båda älskar.
- Jag hade troligen sluppit ha en klädroller och dammsugare som bästa vän. Men jag hade då aldrig lärt mig att varm päls är det mjukaste som finns för ett par fingrar.
- Jag kunde ha sovit fler nätter utan att bli väckt av yl, skällande drömmande hund eller någon som väcker mig med svansduns. Men jag hade inte kunnat hålla min näsa nära hans öron och andas in doften av sovande hund.
- Jag hade varit mer obunden, kunnat göra vad jag vill, komma hem när jag vill. Men jag hade inte möts av en virvelvind som studsar av glädje oavsett hur länge jag varit borta. Som får mig på bra humör oavsett hur piss man mår.
- Jag hade antagligen aldrig mer upplevt känslan av att älska en varelse så mycket. Att ha något i livet som betyder mer än mitt egna.
- Och jag hade inte haft en varm hund liggandes bredvid mig, lätt snusande i sömnen. Som när han tittar på mig med sina mörka ögon får mitt hjärta att smälta.
Min älskade tokiga fantastiska klumpiga pussglada flamsiga valpiga mysiga underbara LUKAS! Du förgyller mitt liv varje dag och kommer alltid göra det <3

The One And Only

10 Responses to “För nio år sedan…”

 1. Rysningar! Som jag saknar min Kiton :’( Trots våra fjuttiga 2,5 år tillsammans, känns det som halva mitt liv försvunnit!
  Ta hand om världens bästa Lukas!

  God Jul kramar ♥

 2. Thanks for sharing your thoughts about e commerce wordpress.
  Regards

 3. Blog skriver:

  What’s up, all is going nicely here and ofcourse every one is sharing information, that’s
  genuinely excellent, keep up writing.

 4. Tamela skriver:

  Fantastic site. Plenty of useful info here. I’m sending it to some buddies
  ans also sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!

 5. starer.ru skriver:

  Greetings! This is my first comment here so I just wanted
  to give a quick shout out and say I really enjoy reading your articles.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics?

  Appreciate it!

 6. I do not know whether it’s just me or if everybody elsee encountering problems with your site.
  It looks like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know iff this iis happening to
  them too? Thiss mayy be a problem with my web browser bbecause I’ve had this happen before.
  Many thanks

 7. What’s up to every single one, it’s in fact a nice for me to pay a visit this web page,
  it contains valuable Information.

 8. I read this paragraph completely on the topic of
  the resemblance of most recent and earlier technologies, it’s remarkable article.

 9. Now I am ready to do my breakfast, afterward having my breakfast coming over again to
  read other news.

 10. I found that a good shotgun can take care of them, albeit in a much more nerve-wracking Let them get almost on top of you and start cutting slices out of them; top chest, mid chest, and Then one for the back The spread is bound to hit all the parasite nodes in 3~4 Although the first time I encountered an Iron Maiden I perhaps let it get a little *too*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>