11Jun/113

Sommarlov!!

Så där då var det gjort, terminens sista tenta (psykologi).Ett av tre år avklarade mot målet sjukgymnast. Känns väldigt skönt att äntligen få pusta ut från det hektiska tempot och bara njuta av ordet sommarlov =)

När jag kom hem igår var Lukas väldigt glad. Hade lämnat kvar honom hemma hos mamma i Uddevalla medan jag tillbringade veckan i Göteborg för lektioner, plugg och tenta. Lukas luktade mycket noggrannt igenom mina väskor för att kolla vart jag hade varit. Vad hade han gått miste om ;)

Så imorse så vaknade jag av att någon satt bredvid sängen och pratade väldigt högt :) Riktigt mysigt! Sedan efter frukosten när Lukas och pappa skulle gå ut var Lukas tvungen att ta vägen om mig i köket. Väl där fick jag en blick som kunde översättas som ”du lovar väl att du är kvar hemma när jag kommer hem?”

Vad vi ska göra under sommarlovet?? Mest njuta av friheten och lugnet. Med så klart en drös aktiviteter av det vi gillar bäst: hundträning, spårning, prov?, hundmassage och försöka se om Lukas är badkruka eller badvilding i år. Så jag hoppas ni alla har beställt fint väder =)

Mot sommaren!!

3 Responses to “Sommarlov!!”

 1. Marie skriver:

  ja fast samtidigt är det lite överdrift, så farligt ät det inte med fästingmedel, de utsätts för gift daglien året om i form av avgaser, värmen osv. Så det är nog ingen fara att ha det på dem några månader, men visst hade man velat ha giftfritt, men nu fungerar ju inte det på Bellman tyvärr.

  ja, jätteskoj med ny telefon, det har jag behövt ett tag =D. ska bli kul att lära sig lite nytt, haha fattar ej allt vad android och allt är, men det lär man sig, fniss

  Hoppas att allt är finfiint och att du har en toppenlördag
  kramar

 2. Emma skriver:

  Jag har inget fästingmedel på Loke och kommer inte använda det heller. Rådfrågade veterinär och han sa att tar man en fästing någon gång i veckan så rekommenderar han inte fästingmedel eftersom det från början är gift det med.

  Vår första utställning är den 3 juli i Borås, det är södra Älvsborgs nationella utställning på Ryda sportfält. ganska stor då antar jag, vi får se hur det går. Kommer nog bli intressant ! :)

 3. Vevve skriver:

  Vad skönt med sommarlov :) …kan tänka mig att Lukas kommer undra nu några dagar om de verkligen inte åker iväg ;)
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>