22Jun/117

Vila och katten också

Sommarlovsdagarna rullar på. Alltid något att göra varje dag. Dagarna hemma tillbringas med garderoben för storrens som jag fortfarande inte är klar med. Kanske är det därför jag hellre åker iväg än tvingas städa den… ;) Lukas ägnar iaf helst de lediga stunderna som bilden visar nedan.

Var laddad inför träning på klubben idag. Åkte dit i fjällrävenbyxor, fleecetröja och väst över, för inte kommer det väl regna. Direkt jag och Lukas gått en bit på promenaden blixtrar det till och jag bara väntar på dundret. Lukas reagerade lite på det. Han har börjat att reagera lite mer på skott och plötsliga läten…Så trots att det började komma lite regndroppar valde jag att fortsätta promenaden och inte gå till bilen. Då hade det blivit en gej av smällandet. Och några smällar till kom det under promenaden och desto mer regndroppar. Pisseblöta!! Valde ändå att träna lite på planen i ösregnet. Vi var iaf helt själva på planen innan en till lämnade bilen för lite träning. Sedan åkte vi hem som två dränkta katter, blöta in på skinnet…

På tal om katt. Var hos kompisen Camilla häromdagen. Hade med mig kameran för att fota den söta kattflickan Lisa. Eller vad sägs om bilden nedan. Är hon inte söt???

7 Responses to “Vila och katten också”

 1. Marie skriver:

  vad skönt att rensa hemma, =D. Gjorde jag för inte så länge sedan, man behöver gå igenom lite oftare, för man tröttnar snabbt på kläder och bättre att rensa undan istället för att låta det bara ligga och ta plats =D

  kramar

 2. Lise-Lott skriver:

  Hej
  Men vilken vacker kattbild.Den kan man ta med på fototävling.
  Ser att Lukas har det bra ,han vilar då ut haha.

  Trevlig Midsommar.

 3. Vilken skön stil Lukas har! Och vilken vacker katt! Gillar hennes teckning skarpt :)

  Passar på att önska er en trevlig midsommar också!

 4. Marie skriver:

  Supertrevlig midsommar önskar jag er
  kramar

 5. Anna skriver:

  Ludde har oxå börjat reagera lite på åska nu, inget alls på skott eller raketer, men när åskan är nära och smäller högt så blir han orolig :( aldrig varit det förr så jag vet ej varför..

  Gud va gött han ligger o sover ;)
  Skönt med sommarlov? Jag har oxå det nu, ääälskaaar sommarlov :) )

  Tack för din fina kommentar, blev jätteglad :) jättekul att läsa när folk uppskattar ens filmer o så! :)

 6. Alma skriver:

  Haha, så sött Lukas vilar ut i soffan :D

  Det är en jaktgolden jag skaffar :) Det blir mitt första planerade hundköp, som jag planerat i över ett år nu, så jag är väldigt förväntansfull :D

 7. Kerstin skriver:

  Hej!
  Testar idag igen om det funkar…Hoppas ni haft en TRevlig midsommarhelg:)
  Ja se på den du…som jag kämpade i helgen!
  Kram :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>