Caroline

Här sitter jag med min efterlängtade hund. Just Golden Retriever fanns i mitt liv redan när jag föddes i form av tiken Ronja. När hon sedan gick bort blev längtan om möjligt ännu större. Men det var inte förrän jag fyllt 17 år som drömmen blev verklighet. Att det då skulle bli en golden var självklart.

Då kom Lukas in i familjen med buller och bång. Ett riktigt busfrö var han då och är det fortfarande. Tillsammans med honom har mitt hundintresse vuxit ännu mer. Nu är hundar något mer än bara sällskap. Jag sysselsätter oss med lite av det mesta, lydnad, agility, utställning, viltspår och hederliga trix. Allt bara på skoj för att utforska vad hundvärlden har att erbjuda.

Har en tre-årig gymnasieutbildning på Samhäll-ekonomilinjen. Men i nuläget känner jag inte för att gå vidare åt det hållet. Istället har jag utbildat mig till Diplomerad Hundmassör och även Diplomerad Massör (människa). Tanken var även att gå Djursjuksköterskeutbildningen på SLU i Skara. Men antagningen är stentuff. Så istället har jag snurrat ännu ett varv på kärriärhjulet som stannade på Sjukgymnast. Så det är vad siktet är inställt på nu. Vart det slutar i framtiden återstår att se….

Kontakt: caroline@busgolden.se